Hvem er Kirsty

At rejse er at leve…

Min datter Anna Christina er flyttet til Hong Kong.. og hvad gør “man” så? Jo vi får nogle gode oplevelser sammen, mens vi handler ind til netbutikken.

Det er faktisk ret sjovt at finde varer, som kan gøre alle kvinder fra  glade. Vi forsøger at finde kvalitetsvarer og nye designs til rimelige priser, som du måske ellers ikke ville kunne finde.

Hidtil har vi købt ind i Hong Kong, Kina, Paris,  Portugal, Spanien, Cambodia og Japan. Nu også Bali og Taiwan. 2015 Sydney/Australien og Vietnam, Senest Malta.

Vi kigger på farver, designs, kvalitet og det er også vigtigt, at dem vi handler med er glade for handlen. Du vil ind imellem finde designervarer, som vi ikke kan stå for, bl.a. tasker fra Portugal.

Du vil absolut ikke finde kopivarer, selvom det er rigtig svært at undgå. I Kina talte min datter 38 tilbud på kopier indenfor 10 minutter. Godt gået at undgå dem! De synes altså, at vi er mærkelige.

Har du ønsker om en bestemt vare indenfor accessories, er du meget velkommen til at kontakte mig, så kigger jeg efter den næste gang. Jeg lover ikke, jeg finder den, men jeg prøver!

Du kan også besøge os på Facebook:

Med venlig hilsen

Kirsty
Ternevej 93
5210 Odense NV
Tlf. 66 16 01 06 / mobil 24 24 10 20
E-mail: elsebeth@kirsty.dk